Passa al contingut principal

Viatge a l'Argentina: Dia 2

Seguim amb el viatge? Doncs ara toca conèixer una mica la gastronomia del pais i... omplir la panxa!

Als argentins els encanta organitzar festes amb amics i família. És el que es coneix com “asado” i què menjen? Doncs carn! Fan graellades de carn i verdures, posen música i ho passen súper bé! La carn d'argentina es considera de molta qualitat i a més a més mengen talls que són diferents al nostres.

Club del Poster Cartel de chapa El asado Argentino 30x40 cm ...


Ara podeu d’organitzar la vostre propi asado! 


Nosaltres potser no podrem aconseguir els seus mateixos talls, però ens quedarem amb la millor i més important part de l'asado, que és fer festeta i passar una bona estona plegades! Som-hi!

Primer, però haureu d’explicar a tota la família en què consiteix el asado i què farem! En parelles haureu d’ambientar la habitació que convidi a fer una festa; posar la taula, guirnaldes, etc. Amb l’ajuda d’un adult haureu d’agafar la carn i verdures que més us agradin tallar-les cuinar-les i després menjarho amb música i ball.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Filloas Gallegues

Hola a totes! Avui us portem una recepta des de l'altre extrem! Les Filloas Gallegues... Quina pinta!! Ingredients: 350 ml de llet. 100 ml d'aigua. 3 ous. 180 gr de farina de blat. Una mica de sal. mantega o oli d’oliva Elaboració: En un bol tira els ous, la llet, l'aigua i la sal i barreja amb unes varetes però sense batre perquè no es generi escuma. Col·locar un colador a sobre del bol. Seguidament tirar la farina al colador per evitar els grumolls. Barrejar de nou amb unes varetes fins que la farina s'hagi dissolt i no hi hagi grumolls. Tapa el bol i deixa-ho reposar a la nevera 1 hora. Posar una paella al foc (foc mig) Pasar el troç de mantega o l’oli d’oliva per tota la paella. Això s’ha de tornar a fer-ho cada 3 o 4 filloas. Es pot posar un poc d’oli i amb paper de cuina bañar tota la paella. Tirar un poc de massa, pots fer-ho amb un cullerot. (Quantitat ha de ser la justa per cobrir la paella amb una capa molt fina) Al tirar la massa a la pae...

BON ESTIU 2021!!! 🌞

 Hola famílies! Des del SIS volem engegar de nou aquest blog que vam crear arran del confinament i que ens va servir per mantenir-nos connectades, actives i en constant aprenentatge! Per això us deixem aquest vídeo que us hem preparat com a detall de final de curs, ja que a causa de la situació actual no hem pogut fer cap festa d'acomiadament del curs 2020 - 2021.  Esprem que el gaudiu! MOLT BON ESTIU A TOTHOM!