Hola a totes! Avui us portem una recepta des de l'altre extrem! Les Filloas Gallegues... Quina pinta!!
Ingredients:
Elaboració:
Ingredients:
- 350 ml de llet.
- 100 ml d'aigua.
- 3 ous.
- 180 gr de farina de blat.
- Una mica de sal.
- mantega o oli d’oliva
Elaboració:
- En un bol tira els ous, la llet, l'aigua i la sal i barreja amb unes varetes però sense batre perquè no es generi escuma.
- Col·locar un colador a sobre del bol. Seguidament tirar la farina al colador per evitar els grumolls.
- Barrejar de nou amb unes varetes fins que la farina s'hagi dissolt i no hi hagi grumolls.
- Tapa el bol i deixa-ho reposar a la nevera 1 hora.
- Posar una paella al foc (foc mig)
- Pasar el troç de mantega o l’oli d’oliva per tota la paella. Això s’ha de tornar a fer-ho cada 3 o 4 filloas. Es pot posar un poc d’oli i amb paper de cuina bañar tota la paella.
- Tirar un poc de massa, pots fer-ho amb un cullerot. (Quantitat ha de ser la justa per cobrir la paella amb una capa molt fina)
- Al tirar la massa a la paella, en aquest mateix moment s’ha de moure la paella perquè la massa es reparteixi.
Això te molt bona pinta !!!
ResponElimina