Passa al contingut principal

Filloas Gallegues

Hola a totes! Avui us portem una recepta des de l'altre extrem! Les Filloas Gallegues... Quina pinta!!

Ingredients:
  • 350 ml de llet.
  • 100 ml d'aigua.
  • 3 ous.
  • 180 gr de farina de blat.
  • Una mica de sal.
  • mantega o oli d’oliva

Elaboració:
  1. En un bol tira els ous, la llet, l'aigua i la sal i barreja amb unes varetes però sense batre perquè no es generi escuma.
  2. Col·locar un colador a sobre del bol. Seguidament tirar la farina al colador per evitar els grumolls.
  3. Barrejar de nou amb unes varetes fins que la farina s'hagi dissolt i no hi hagi grumolls.
  4. Tapa el bol i deixa-ho reposar a la nevera 1 hora.
  5. Posar una paella al foc (foc mig)
  6. Pasar el troç de mantega o l’oli d’oliva per tota la paella. Això s’ha de tornar a fer-ho cada 3 o 4 filloas. Es pot posar un poc d’oli i amb paper de cuina bañar tota la paella.
  7. Tirar un poc de massa, pots fer-ho amb un cullerot. (Quantitat ha de ser la justa per cobrir la paella amb una capa molt fina)
  8. Al tirar la massa a la paella, en aquest mateix moment s’ha de moure la paella perquè la massa es reparteixi.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

BON ESTIU 2021!!! 🌞

 Hola famílies! Des del SIS volem engegar de nou aquest blog que vam crear arran del confinament i que ens va servir per mantenir-nos connectades, actives i en constant aprenentatge! Per això us deixem aquest vídeo que us hem preparat com a detall de final de curs, ja que a causa de la situació actual no hem pogut fer cap festa d'acomiadament del curs 2020 - 2021.  Esprem que el gaudiu! MOLT BON ESTIU A TOTHOM!