Passa al contingut principal

Viatge a Hongria. Dia 3

Després del plat tant bo que vau cuinar, segur que us pregunteu... i com són els vestits típics d’Hongria? Doncs, continueu llegint perquè us sorprendràs! 

Per a la població hongaresa és molt important la tradició i les seves arrels, per aquest motiu, les seves vestimentes tenen detalls de les seves costums. A més, els nois solen vestir amb botes i camisa blanca (amb alguns detalls) i les noies, són les que porten més colors als seus vestits, representant els colors de la terra!! Què interessant i bonics són els seus tratges i vestimentes!

Bulgarian culture in Hungary – Stock Editorial Photo © tupungato ...

Ara toca imitar al màxim aquest vestits amb ropa i pintures que tingueu per casa. Una vegada estigueu haureu de fer una desfilada amb puntuacions. Un dels membres de la família punturà quin és el tratge que més s’asembla!

I com no, ara toca aprendre el ball típic, tal i com surt en aquesta fotografia! Esteu preparats i preparades? Aquí us deixo l’enllaç, a veure si podeu seguir el seu ritme!


Què? Ràpid i difícil, oi? Però n’estic segura que practicant un parell de cops ja domineu aquest ball folklòric hongarès! Si voleu, quan l’hagueu après, ens podeu enviar un vídeo ensenyant-nos com ho feu!

Doncs ja hem acabat aquest viatge... Uuuff quantes coses hem conegut però, per tornar queda l’última activitat! Hem d’agafar un altre cop la capsa o cistella que vam tenir que agafar per viatjar a Hongria!Tenim que fer el mateix recorregut i amb els ulls tancats i amb les turbulències del propi avió quan haguem passat per totes les zones de casa haurem arribat a casa nostra! Fantàstic!!

I ara... quin creieu que serà el pròxim viatge?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Filloas Gallegues

Hola a totes! Avui us portem una recepta des de l'altre extrem! Les Filloas Gallegues... Quina pinta!! Ingredients: 350 ml de llet. 100 ml d'aigua. 3 ous. 180 gr de farina de blat. Una mica de sal. mantega o oli d’oliva Elaboració: En un bol tira els ous, la llet, l'aigua i la sal i barreja amb unes varetes però sense batre perquè no es generi escuma. Col·locar un colador a sobre del bol. Seguidament tirar la farina al colador per evitar els grumolls. Barrejar de nou amb unes varetes fins que la farina s'hagi dissolt i no hi hagi grumolls. Tapa el bol i deixa-ho reposar a la nevera 1 hora. Posar una paella al foc (foc mig) Pasar el troç de mantega o l’oli d’oliva per tota la paella. Això s’ha de tornar a fer-ho cada 3 o 4 filloas. Es pot posar un poc d’oli i amb paper de cuina bañar tota la paella. Tirar un poc de massa, pots fer-ho amb un cullerot. (Quantitat ha de ser la justa per cobrir la paella amb una capa molt fina) Al tirar la massa a la pae...

BON ESTIU 2021!!! 🌞

 Hola famílies! Des del SIS volem engegar de nou aquest blog que vam crear arran del confinament i que ens va servir per mantenir-nos connectades, actives i en constant aprenentatge! Per això us deixem aquest vídeo que us hem preparat com a detall de final de curs, ja que a causa de la situació actual no hem pogut fer cap festa d'acomiadament del curs 2020 - 2021.  Esprem que el gaudiu! MOLT BON ESTIU A TOTHOM!