Passa al contingut principal

Viatge a Hongria. Dia 1

Avui viatgem a... Hongria! Preparats i preparades??? 

Per arribar tindrem que agafar l’avió! Haureu de pujar a una cistella o una capsa de cartró prou gran perquè hi càpiga una persona! Aquesta capsa o cistella haurà d’estar lligada amb una corda i la persona que estigui dins haurà de tenir els ulls tapats. Un altre membre de la família espitjarà la cistella o capsa per tota la casa, però penseu que a l’avió i hauran turbulències i, per tant, no serà tan fàcil arribar! Això ho haureu de fer tots els membres de la família per arribar a Hongria!

Ara sí! Hem arribat! Teniu ganes de conèixer aquest meravellós país? Doncs no perdem més temps!
BENVINGUDES A HONGRIA!!!

Sabíeu que Hongria es troba amb frontera amb diversos països? Això és degut a què és un país del centre d’Europa. Les fronteres amb els països són Eslovàquia, Ucraïna, Romania, Sèrbia i Croàcia. Quants països! És fantàstic!



La capital és Budapest i els habitants del país són més de 9 milions! Això són moltes persones!

Anem a conèixer alguna coseta més...Sabeu com és la bandera??
La bandera hongaresa està dividida per tres franges horitzontals de color vermell, blanc i verd i l’escut del país. L’escut va ser eliminat el 1949 amb la segona guerra mundial, però més endavant el van recuperar! Simbolitza la força i l’esperança de la ciutadania hongaresa.


Ara és hora de crear la nostra bandera hongaresa! La podeu fer amb paper i pintar les franges i contra més gran sigui millor! També, ho podeu fer amb retalls de roba o llençols que no es facin servir! Com vulgueu, esperem fotos d’aquesta bandera!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Filloas Gallegues

Hola a totes! Avui us portem una recepta des de l'altre extrem! Les Filloas Gallegues... Quina pinta!! Ingredients: 350 ml de llet. 100 ml d'aigua. 3 ous. 180 gr de farina de blat. Una mica de sal. mantega o oli d’oliva Elaboració: En un bol tira els ous, la llet, l'aigua i la sal i barreja amb unes varetes però sense batre perquè no es generi escuma. Col·locar un colador a sobre del bol. Seguidament tirar la farina al colador per evitar els grumolls. Barrejar de nou amb unes varetes fins que la farina s'hagi dissolt i no hi hagi grumolls. Tapa el bol i deixa-ho reposar a la nevera 1 hora. Posar una paella al foc (foc mig) Pasar el troç de mantega o l’oli d’oliva per tota la paella. Això s’ha de tornar a fer-ho cada 3 o 4 filloas. Es pot posar un poc d’oli i amb paper de cuina bañar tota la paella. Tirar un poc de massa, pots fer-ho amb un cullerot. (Quantitat ha de ser la justa per cobrir la paella amb una capa molt fina) Al tirar la massa a la pae...

BON ESTIU 2021!!! 🌞

 Hola famílies! Des del SIS volem engegar de nou aquest blog que vam crear arran del confinament i que ens va servir per mantenir-nos connectades, actives i en constant aprenentatge! Per això us deixem aquest vídeo que us hem preparat com a detall de final de curs, ja que a causa de la situació actual no hem pogut fer cap festa d'acomiadament del curs 2020 - 2021.  Esprem que el gaudiu! MOLT BON ESTIU A TOTHOM!